EȘTI AICI:
Evaluarea cadrelor didactice de către studenți – semestrul al II-lea

Evaluarea cadrelor didactice de către studenți – semestrul al II-lea

În perioada 26 mai – 3 iunie 2022 studenții UVT au ocazia să evalueze toate cadrele didactice cu care au colaborat pe parcursul semestrului al II-lea al acestui an universitar la activitățile didactice (cursuri, seminare sau laboratoare). 

La fel ca în primul semestru, evaluarea cadrelor didactice de către studenți se va realiza prin intermediul platformei evaluare.uvt.ro, autentificarea realizându-se cu ajutorului credențialelor contului instituțional de @e-uvt.ro. Platforma de evaluare se va închide în data de 04 iunie 2022, ora 9:00. 

Chiar dacă pe platformă autetificarea se realizează cu contul și parola personală, evaluarea cadrelor didactice de către studenți este 100% anonimă, răspunsurile fiind criptate în așa fel încât să nu poată fi identificați autorii răspunsurilor, astfel că încurajăm studenții să răspundă cât mai sincer tuturor întrebărilor din chestionar.

Pașii de utilizare a platformei sunt disponibili în ACEST GHID

Pentru fiecare activitate didactică, fiecare student va completa 2 chestionare: unul de autoevaluare a propriului proces de învățare (20 de întrebări închise) și unul de evaluare a cadrului didactic (10 întrebări închise și 4 deschise). Așadar,  procesul de evaluare este unul mai complex, pentru a putea colecta un feedback aprofundat din partea voastră, astfel că avem rugămintea de a aloca timpul necesar pentru a parcurge toate chestionarele în mod responsabil

Studenții care parcurs și Programul de formare psihopedagogică în vederea certificării competențelor pentru profesia didactică sau parcurg, în paralel, 2 programe de studii universitare, trebuie să-și schimbe contextul educațional, utilizând butonul din dreapta sus (conform ghidului), pentru a evalua toate activitățile didactice pe care le-au parcurs.

Scopul evaluării cadrelor didactice de către studenți este de a colecta opiniile și feedbackul studenților cu privire la procesul educațional pe care le-au parcurs în acest semestru, în vederea îmbunătățirii activității cadrelor didactice și a serviciilor educaționale oferite de Universitatea de Vest din Timișoara.    

Studenții care întâmpină dificultăți în procesul de evaluare sau identifică erori în formular, sunt rugați să ne transmită acest lucru printr-un e-mail la adresa edu@e-uvt.ro, însoțit de capturi de ecran cu eventualele erori.   

Încurajăm studenții să efectueze evaluări complete și cât mai detaliate pentru toate activitățile didactice la care au participat în acest semestru, asigurându-i de confidențialitatea informațiilor transmise! Doar colectând opiniile studenților și colaborând vom putea îmbunătăți calitatea procesului educațional din UVT!