CVC, i2Cat și Fundación Épica La Fura dels Baus, trei renumite Laboratoare Vii (Living Labs) din Spania, co-organizează împreună cu European Network of Living Labs (ENoLL) inițiativa OpenLivingLab Days prin intermediul conferinței LIVING LABS FOR AN ERA OF TRANSITIONS: How human-centric innovation is changing our lives.

Ediția din anul acesta va avea loc la Barcelona, în perioada 21-23 septembrie

Acest eveniment unic aduce împreună diverse teme de cercetare, workshop-uri și networking, oferind participanților oportunitatea de a-și aprofunda cunoștințele și de a afla cele mai recente noutăți din domeniul laboratoarelor vii. Cele cinci tematici ale acestui an sunt: 

De asemenea, cei interesați sunt invitați să depună propuneri atât pentru lucrările ce urmează a fi prezentate în contextul conferinței, dar și pentru workshop-urile susținute în cadrul acesteia. Pentru mai multe detalii puteți accesa Call for Papers sau Call for Workshops. Mai mult, a fost deschis și call-ul pentru evaluatorii lucrărilor depuse în cadrul conferinței, fiecare evaluator ocupându-se de -/+ 5-7 lucrări evaluate în cursul a trei săptămâni. Pentru înscrierea drept Paper Evaluator, trebuie completat acest formular și transmis către organizatorii ENoLL un text biografic și o poză la adresa de e-mail capacitybuilding@enoll.org.

Pentru mai multe detalii legate de conferință, puteți accesa acest link.