Universitatea de Vest din Timișoara este prima universitate din România care găzduiește un Living Lab, recunoscut de Rețeaua Europeană a Living Labs, începând din ianuarie 2022. Având în vedere acest context, avem plăcerea de a vă invita să participați la lansarea Depozitului de Cunoștințe de Misiune pentru Tranziții Urbane, miercuri, 5 iulie 2023, de la ora 13:00 CET, online. Evenimentul este dedicat dezvoltării urbane durabile și facilitării tranziției către neutralitatea climatică.

Depozitul de Cunoștințe adună cercetări, soluții inovatoare și exemple de bună practică din orașe și experți din întreaga lume. Reprezintă o resursă valoroasă pentru factorii de decizie, planificatorii urbani, cercetători și practicieni în realizarea transformărilor urbane durabile. Lansarea Depozitului de Cunoștințe vă oferă oportunitatea de a explora caracteristicile și potențialul său de sprijin pentru obiectivele orașului dumneavoastră.

Înscrierea se realizează aici , iar pentru a afla mai multe detalii despre proiect puteți accesa acest video, respectiv această prezentare.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!