Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic CITT-UVT are plăcerea de a adresa comunității UVT invitația de a participa la evenimentul bienal regional Banat Demo Day, care va avea loc în 25 octombrie de la ora 17:00.

Acest eveniment pune în centrul atenției start-up-uri, departamente de cercetare și spin-off-uri, oferindu-le speakerilor oportunitatea de a susține pitch-uri și de a-și prezenta proiectele tehnologice și inovatoare. Aceștia vor avea ocazia de a primi feedback din partea publicului, a mentorilor și a panoului de investitori locali, regionali și internaționali.

Evenimentul este găzduit de Universitatea de Vest din Timișoara și se va desfășura în amfiteatrul E03 din clădirea Universității de pe strada Paris nr.1.

Dacă doriți să vă înscrieți în calitate de speaker, puteți accesa acest link.

Dacă doriți să vă înscrieți în calitate de participant, vă puteți înscrie accesând acest link.

Termenul limită pentru înscriere este joi, 19 octombrie 2023.

***

Puteți lectura mai multe detalii aici:

Evenimentul este organizat în colaborare cu evenimentele locale CRAI (Conferința Rețelei de Antreprenoriat și Inovare) și PROW (The Product Growth Conference). Regional Banat Demo Day este un eveniment regional bienal inițiat de Asociația Română a Start-up-urilor Tehnologice – ROTSA. Acest eveniment face parte din seria de evenimente regionale, care a fost pusă în mișcare în 2013 cu scopul de a susține dezvoltarea comunității locale de tehnologie și inovație, având ca obiectiv aducerea în atenția publicului și oferirea unei platforme ideale pentru a forma legături cu investitori, mass-media și actori din sfera decizională.