Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic adresează comunității de cercetători UVT, implicată în proiecte de educație și cercetare în domeniul economiei albastre (și circulare), invitația de a se înscrie ca participanți la evenimentul organizat de Aquatim și Fundația Aquademica – Aqua Circular 2023. 

Evenimentul Aqua Circular 2023 are ca scop să aducă o contribuție activă la susținerea durabilă a sistemelor de apă. Subiectele abordate, discursurile și atelierele de lucru vor oferi o perspectivă asupra cercetărilor și a experienței în cadrul economiei circulare din domeniul apei și în implementarea strategiilor Nexus. Conferința va analiza exemple de bune practici și va sublinia importanța colaborărilor instituționale în îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

În ultima zi a conferinței, vor fi prezentate concluziile care vor servi drept bază pentru stabilirea unor linii directoare de acțiune pe termen scurt, mediu și lung.

Evenimentul de desfășoară între 4-6 octombrie la la Biblioteca Universității Politehnica. Pentru orice informații suplimentare, respectiv pentru confirmarea participării dvs., vă rugăm să vă adresați doamnei Cristina Borca, membru al Consiliului Director al Fundației Aquademica, a cărei adresă de e-mail este cristina.borca@aquatim.ro .