Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic CITT-UVT vă invită să vă înscrieți la Webinarul Comunicare și Jurnalism pentru Sustenabilitate. De la Teorie la Practică, eveniment ce se va desfășura online miercuri, 25 octombrie 2023, orele 10.00 – 11.30.

Webinarul este oferit de platforma dedicată educației de mediu, @guerrillaverde.ro și face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Sustainability News Lab și se adresează studenților la comunicare și jurnalism, profesioniștilor din domeniu, dar și publicului interesat de subiecte despre sustenabilitate.

În cadrul acestuia, participanții vor dobândi o înțelegere solidă a unor teme selectate din domeniul sustenabilității, prin exemple practice din sfera operațiunilor sustenabile, economiei circulare, reciclării, și protejarea biodiversității, oferindu-le astfel o bază solidă pentru a aborda provocările sustenabilității.

Sustainability News Lab este un proiect susținut de parteneri precum: Ambasada Franței, Institutul Francez, Ambasada Suediei din România, IKEA, Tetra Pak, Asociația Alucro, RespoDEEE, și instituții de învățământ superior din țară care facilitează interacțiunea cu studenții.

Pentru înscriere și mai multe detalii, puteți accesa acest link.