Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic dorește să aducă la cunoștință că apelul pentru WORTH Partnership Project este acum deschis. WORTH este un proiect unic în Europa, și este adresat cu precădere designerilor, întreprinderilor mici și mijlocii, producătorilor și furnizorilor de tehnologie care colaborează pentru a dezvolta idei de afaceri inovatoare cu accent pe design.

Proiectul se concentrează pe industriile legate de stilul de viață, inclusiv modă și textile, încălțăminte, piele și blană, mobilier, decor interior, arhitectură, design interior, bijuterii și accesorii și poate fi relevant pentru comunitatea din cadrul Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Pentru a afla toate detaliile despre apel, procesul de înscriere, eligibilitate și condiții, vă invităm să participați la evenimentul de tip Info Session, care va avea loc online pe 8 noiembrie. Înregistrarea se poate realiza aici.

Participarea la proiect aduce numeroase beneficii, inclusiv coaching, consultanță, sprijin financiar și multe altele. Este o oportunitate pentru participanți de a-și transforma ideile în realitate și de a-și dezvolta afacerea într-un mediu creativ și inovator.