Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic invită comunitatea de studenți UVT să participe la PatriotFest 2023, evenimentul destinat minților creative și a proiectelor inovatoare care pot contribui la progresul domeniului apărării și securității naționale.

Dacă sunteți pasionați de explorarea spațiului, inteligență artificială sau aveți o altă idee revoluționară cu potențial, vă încurajăm să vă alăturați într-una din cele 3 secțiuni PatriotFest 2023 :

„Spațiu”

Această secțiune este dedicată ideilor care pot extinde explorarea spațiului, cum ar fi dezvoltarea de echipamente și algoritmi pentru comunicații, construirea de sateliți (cube, small, componente), lansatoare de sateliți, aplicații software și multe altele.

„Inteligența Artificială”

În această secțiune, se caută prototipuri funcționale bazate pe algoritmi de inteligență artificială, fie că sunteți creatorii algoritmilor sau ați adus o inovație semnificativă unui algoritm existent. Scopul este să contribuiți la crearea unei Românii mai sigure și mai prospere.

„Creativitate pentru Securitate”

Această secțiune se concentrează pe prototipuri funcționale în domenii precum autonomia, interfețe om-mașină, extinderea capabilităților umane, analiza și securitatea informațiilor sau oricare alt domeniu care poate îmbunătăți apărarea și securitatea națională.

Termenul limită pentru înscrieri: 30 noiembrie 2023
Prezentarea proiectelor în fața juriului: 6 decembrie 2023 (*dată preliminară)
Gala PatriotFest2023: 16 ianuarie 2024 (*dată preliminară)

Înscrierea se poate realiza completând formularul disponibil aici.