Având în vedere angajamentul Universității de Vest din Timișoara față de procesele de dezvoltare durabilă, suntem încântați lansăm comunității invitația de a participa la evenimentul ”Photo-Fenton processes for removal of Contaminants of Emerging Concern from water: the role of organic matter”, care se va desfășura vineri, în data de 08.12.2023.

Scopul evenimentului este de a familiariza participanții cu conceptul de Photo-Fenton, un set de tehnici utilizate pentru tratarea apei contaminate, în special pentru îndepărtarea substanțelor chimice sau contaminanților emergenți,

Avem onoarea să o avem ca speaker pe Prof. Alessandra Bianco Prevot de la Universitatea din Torino, facilitator fiind Prof. Adriana Isvoran, din cadrul Facultății de Chimie, Biologie, Geografie UVT, ambele instituție făcând parte din Alianța UNITA Universitas Montium.

Evenimentul se va desfășura în incinta Platformei de Cercetare și Formare Multidisciplinară Nicholas Georgescu Roengen, la Laboratoarele de Cercetări Avansate de Mediu, LCAM – UVT de pe strada Oituz nr 2. și va începe la ora 12:00.

Capacitatea sălii este de aproximativ de 30 persoane, iar pentru o mai bună organizare și desfășurare a evenimentului, vă invităm să completați acest scurt formular de înregistrare.

Vă așteptăm cu drag !