FORMULAR DE ÎNSCRIERE SESIUNE DE INFORMARE VIRTUALĂ

La Universitatea de Vest din Timișoara, credem în oferirea unor oportunități remarcabile studenților noștri. Suntem mândri să fim parteneri ai Programului Pan European Seal Young Professional (PES) și ne bucurăm să extindem invitația de a participa în acest program studenților din anii terminali la licență/master și doctoranzilor.

Programul Pan European Seal oferă o experiență unică de traineeship remunerat pe o perioadă de 12 luni la două dintre cele mai prestigioase instituții europene: European Patent Office (EPO) și European Intellectual Property Office (EUIPO). Mai multe informații despre procedurile de aplicare, termene și criterii de eligibilitate găsiți aici.

Pentru a veni în ajutor persoanelor interesate, organizăm o sesiune virtuală de informare și training pe data de 19 ianuarie 2024, începând cu ora 11:00, iar înscrierea la eveniment se face completând acest formular. Link-ul pentru participare la sesiunea de informare va fi furnizat ulterior celor înscriși.

Așteptăm cu entuziasm să vă alăturați acestei sesiuni informative și să explorăm împreună posibilitățile pe care vi le oferă Programul Pan European Seal Young Professionals.