Link de înscriere

Vă invităm să luați parte la un eveniment remarcabil programat pentru 1 februarie, dedicat importanței transformării digitale ca element fundamental în promovarea sustenabilității. Acest webinar reprezintă o inițiativă valoroasă pentru membrii comunității Universității de Vest din Timișoara, având în vedere parteneriatul instituțional stabilit cu Ambasada Sustenabilității.

Subiectul central al evenimentului este modul în care transformarea digitală poate servi drept catalizator pentru integrarea sustenabilității în lanțurile de aprovizionare ale companiilor. Într-o eră marcată de creșterea conștientizării sociale și de mediu, acest webinar oferă perspective valoroase și instrumente practice pentru gestionarea sustenabilă a afacerilor.

AKFI – Actionable Knowledge Foundational Institute, va juca un rol esențial în acest eveniment, oferind un cadru analitic pentru evaluarea performanțelor de sustenabilitate și facilitând o colaborare eficientă între diferiți actori.

Informații cheie:

DESPRE VORBITOR:

Manuel Vexler este un lider în tehnologie și afaceri cu o vastă experiență în industria de telecomunicații și IT. În prezent, el îndeplinește funcția de Director Executiv al institutului AKFI  și instructor și facilitator la Cornell University. Manuel Vexler are o vastă experiență în industrie, având diverse poziții la nivel înalt pe parcursul carierei sale, fiind Chief Marketing Officer (CMO) la Huawei și arhitect de servicii pentru cloud computing și virtualizare de rețea.

Mai multe informații despre programul SustainAbility School găsiți aici.