UVT- Universitate membră a Pan European Seal Universities a desfășurat, prin intermediul Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic, două sesiuni de informare în 19 și 29 ianuarie pentru studenții din ani terminali interesați de o oportunitate de primă angajare în cadrul EPO sau EUIPO. Această oportunitate de primă angajare are o posibilitate de prelungire de până la 3 ani, condiții salariale foarte bune și posibilitatea de a lucra într-un mediu multicultural.

În cadrul sesiunilor au participat studenți din cadrul a 7 facultăți, cu specializări din domenii diverse precum matematică și informatică, economie și administrare a afacerilor, drept, litere și istorie, științe politice și relații internaționale. Aceștia au avut șansa de a asculta testimoniale a doi actuali beneficiari ai programului, un tânăr profesionist din Italia și o tânără profesionistă din Suedia. Studenții au avut șansa de a afla criteriile de eligibilitate și cele mai adecvate moduri pentru a-și crea o candidatură de succes.

Înscrierile se mai pot depune până în data de 23 februarie 2024, urmând ca rezultatele să fie comunicate în 27 februarie 2024. Formularul de înscriere poate fi accesat aici.

Pentru mai multe detalii cu privire la programul PES accesați: https://www.uvt.ro/cercetare/2023/12/oportunitate-profesionala-pentru-studentii-in-an-terminal-si-sau-absolventi-licenta-in-domeniul-proprietatii-intelectuale-2/.