Vă invităm să participați în 27 martie, între orele 12 și 14 CET, la Marea Finală a concursului ”Explore 2023” organizat de EIT Food Education, un eveniment cheie în discuția despre inovațiile care vor modela viitorul sistemelor alimentare europene.

Află cum ideile fresh își fac loc în remodelarea sistemelor alimentare! Cu peste 2000 de aplicanți inițiali, 228 de inovatori au impresionat profund juriul cu propunerile lor revoluționare. Acum, finaliștii din cele trei categorii se pregătesc să concureze pentru premiul cel mare în ultima etapă a competiției.

Fiecare finalist va avea 5 minute pentru a-și prezenta ideea care ar putea revoluționa domeniul alimentației și sustenabilității la nivel global.

Înregistrați-vă gratuit și alăturați-vă acestui eveniment pentru a descoperi care sunt cele mai noi și inovatoare idei din domeniul alimentației.

Link eveniment

Acest eveniment nu este doar o competiție, ci și o platformă de inspirație și explorare a transformării sistemelor alimentare pentru un viitor sustenabil.