EȘTI AICI:
Programul Național „Tabere Studențești” 2021 – listă beneficiari

Programul Național „Tabere Studențești” 2021 – listă beneficiari

Lista studenților beneficiari din cadrul Programului Național „Tabere Studențești” 2021, la Universitatea de Vest din Timișoara poate fi accesată AICI (beneficiarii sunt cei în dreptul cărora, la coloana „rezoluție cerere”, este menționat „da”). Depunerea contestațiilor se realizează în data de 17 iulie 2021, prin intermediul adresei de e-mail tabere@e-uvt.ro

UPDATE

Lista studenților beneficiari din cadrul Programului Național „Tabere Studențești” 2021, la Universitatea de Vest din Timișoara, în urma soluționării contestațiilor, poate fi accesată AICI.

În cazul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor (FEAA), în urma analizării contestațiilor, s-a constatat că a existat o eroare tehnică în calculul punctajelor finale, așadar clasamentul a fost refăcut, iar lista actualizată cu beneficiarii poate fi accesată AICI. Având în vedere această problemă, în cazul FEAA, perioada contestațiilor se prelungește până în data de 22 iulie, ora 23:59, urmând ca rezultatele finale și rezoluțiile contestațiilor să fie transmise în decursul zilei de 23 iulie 2021.

Lista finală cu studenții beneficiari din cadrul Programului Național „Tabere Studențești” 2021, la Universitatea de Vest din Timișoara poate fi accesată AICI.