EȘTI AICI:
Activități de recuperare pentru disciplina Educație fizică

Activități de recuperare pentru disciplina Educație fizică

Conform Regulamentului privind elaborarea planurilor de învățământ pentru programele de studii din Universitatea de Vest din Timișoara, toate programele de studii universitare de licență cuprind în planul de învățământ disciplina Educație fizică, cu statut de disciplină complementară obligatorie, pe parcursul a 4 semestre, cu 1 oră pe săptămână. Această disciplină trebuie parcursă pentru definitivarea traseului de învățare al oricărui student din UVT, astfel că studenții UVT nu pot finaliza studiile universitare de licență dacă nu parcurg și promovează cele 4 semestre de Educație fizică.

În perioada 7-18 iunie 2021, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-12:00, se vor desfășura activități de recuperare pentru disciplina Educație fizică, pentru studenții care au restanță la această disciplină.

Activitățile de recuperare se desfășoară ONLINE, iar studenții care doresc să recupereze trebuie să se înscrie la cursul creat pe platforma Google Classroom (cod: m5eeu4t) și să contacteze cadrele didactice responsabile, conform tabelului disponibil AICI.

Pentru recuperare, studenții care au restanțe la această disciplină trebuie să completeze o cerere prin intermediul ACESTUI FORMULAR (Cerere de recontractare pentru disciplina Educație fizică), până la data de 2 iunie 2021. În cerere trebuie să fie menționat inclusiv numărul semestrelor pe care studentul le are de recuperat. În această sesiune se pot recupera maximum 2 semestre ale disciplinei Educație fizică (un student poate acumula maximum 2 prezențe/zi, iar pentru a promova un semestru aferent acestei disciplinei trebuie acumulate minimum 10 prezențe). 

Ulterior, studenții trebuie să achite taxa de recontractare de 150 de lei/semestru, prin intermediul platformei StudentWeb, până la data de 6 iunie 2021.