EȘTI AICI:
Kituri UVT de bun venit pentru studenții din anul I al ciclului de studii universitare de licență

Kituri UVT de bun venit pentru studenții din anul I al ciclului de studii universitare de licență

În urmă cu puțin timp, odată cu începerea acestui an universitar, studenții din anul I al ciclului de studii universitare de licență au făcut primii pași în mediul universitar, iar noi ne dorim să se simtă cu adevărat parte din familia UVT.

Astfel, am pregătit pentru fiecare dintre ei un mic Welcome kit UVT, cu diverse materiale inscripționate cu însemnele UVT, care le vor fi utile zi de zi, în viața de student (agendă, pix, termos, insignă etc.).

Kitul poate fi ridicat începând de astăzi, 1 noiembrie, de la InfoCentru studențesc (studenții înmatriculați la facultățile care nu au sediul în clădirea centrală UVT îl vor putea ridica de la InfoCentrul situat în sediul facultății respective, iar toți ceilalți studenți se pot prezenta la InfoCentrul de la sediul UVT pentru ridicarea kitului). 

Prezentarea la InfoCentrul studențesc se realizează în baza unei programări prealabile, (linkurile pentru programare fiind disponibile AICI). Vă recomandăm să vă ridicați kitul deodată cu legitimația de student pentru reducere/gratuitate la transport.

Sperăm că studenții se vor bucura de materialele pregătite pentru ei, dar și de toate oportunitățile pe care UVT le oferă și de faptul că fac parte din comunitatea UVT!