EȘTI AICI:
Atribuirea dispozitivelor IT destinate studenților UVT

Atribuirea dispozitivelor IT destinate studenților UVT

Conform Metodologiei privind modalitatea de atribuire a unor dispozitive IT studenților Universității de Vest din Timișoara, studenții UVT de la ciclurile de studii universitare de licență, masterat sau doctorat pot solicita atribuirea în folosință gratuită a unui dispozitiv IT (laptop), în cazul în care nu dețin un astfel de dispozitiv, pentru desfășurarea activităților didactice

Solicitările se transmit UVT prin completarea formularului general de cereri, iar acestea se soluționează la sfârșitul fiecărei săptămâni, în ordinea în care au fost formulate, acordându-se prioritate studenților care sunt beneficiari ai unei burse sociale.

În urma analizării solicitărilor de atribuire a unui dispozitiv IT, UVT comunică rezoluția asupra solicitării transmise, prin e-mail, la adresa de e-mail instituțională a studenților care au înregistrat o astfel de solicitare, în funcție de numărul de dispozitive IT disponibile.

După primirea rezoluției, studenții se pot prezenta în decurs de 5 zile lucrătoare la Serviciul IT & C din cadrul UVT pentru semnarea contractului de comodat în două exemplare și pentru ridicarea dispozitivului atribuit.

În cazul în care dispozitivul nu este ridicat în termenul anterior menționat, studentul căruia i-a fost atribuit dispozitivul IT este decăzut din dreptul de a mai ridica respectivul dispozitiv. Pentru a putea intra în posesia acestuia, studentul trebuie să formuleze o nouă solicitare de atribuire a unui dispozitiv IT, conform procedurii din metodologie.

Studenții cărora le-a fost atribuit în folosință gratuită un dispozitiv IT îl pot utilizacel mult încă 7 zile după susținerea examenului de finalizare a studiilor universitare de licență, masterat sau doctorat, conform calendarului stabilit la nivelul fiecărei facultăți/școli doctorale. La împlinirea acestui termen, beneficiarii dispozitivelor IT au obligația de a le restitui UVT, fără a mai fi necesară transmiterea unei notificări prealabile în acest sens de către UVT.