EȘTI AICI:
Termenul pentru plata ultimei tranșe din taxa de studii

Termenul pentru plata ultimei tranșe din taxa de studii

În cazul studenților înmatriculați pe un loc cu taxă, ultima tranșă din taxa de studii pentru acest an universitar trebuie achitată după cum urmează:

– pentru studenții din anul I al ciclului de studii universitare de licență sau de masterat a treia tranșă din taxa de studii30% din valoarea taxei – se achită până la data de 15 ianuarie 2024;

– pentru studenții din anii II, III și IV ai ciclului de studii universitare de licență, respectiv anul II al ciclului de studii universitare de masterata doua tranșă din taxa de studii50% din valoarea taxei – se achită până la data de 15 ianuarie 2024.

Cuantumul taxelor de studii aferent anului universitar curent este disponibil AICI.

Taxele pot fi achitate prin intermediul platformei online StudentWeb, contectându-vă cu contul vostru de e-mail instituțional (@e-uvt.ro) și accesând secțiunea Financiar -> Plăți.

Neplata taxei de studiu în termenele stabilite are ca efect suspendarea producerii efectelor juridice – drepturi și obligații – ce decurg din contractul de studii. Astfel, studenții care la începutul unei sesiuni de examene nu au achitat toate tranșele din taxa de studii scadente până la acel moment, în conformitate cu contextul lor educațional, nu vor putea susține examenele, nefiind înscriși în cataloagele de examen, contractul de studii fiind suspendat până la achitarea tranșelor din taxa de studii restante. Examenele vor putea fi susținute doar în sesiunile de examen care încep după momentului plății taxelor de studii restante.