Invităm comunitatea de cercetători din Universitatea de Vest din Timișoara să contribuie la modelarea viitorului tranzițiilor urbane, participând la sondajul organizat de Driving Urban Transitions (DUT) cu părțile interesate pentru Apelul DUT 2024.

Driving Urban Transitions (DUT) reprezintă un Parteneriat European de cercetare și inovare pe termen lung, axat pe transformarea urbană, dedicat sprijinirii orașelor în procesul lor de a deveni sustenabile, reziliente și incluzive. 

Cu trei priorități tematice: Positive Energy Districts (PED), Circular Urban Economies (CUE) și 15-Minute City (15mC), DUT se angajează să colaboreze cu parteneri internaționali și, în prezent, organizează un studiu împreună cu părțile interesate pentru a identifica subiectele cheie pentru viitorul apel DUT din 2024. Participarea experților din domeniul tranzițiilor urbane este vitală pentru stabilirea priorităților și temelor de cercetare și inovare.

Accesați sondajul aici: https://survey.lamapoll.de/DUT-Call-2024—Stakeholder-Consultation.Termenul limită pentru completare este 19 Ianuarie 2024.

Sursa: https://dutpartnership.eu/news/invitation-scoping-for-dut-call-2024/ .